20 Şubat 2017 Pazartesi

Dr. Oetker BROWNILI PUDİNG

Herkese merhaba size ilk defa denediğim bi pasta dan bahsetmek istiyorum. Harika bi browni ile tanıştırcam sizi😍 


Dr. Oetker in bu ürününe bayıldım diyebilirim. Yapılışı ne kadar basitse tadı o kadar lezzetli 😋
Önce pudingi pişiriyoruz ve kalıba döküyoruz. Daha sonra un karışımının içine yumurta,tereyagı(ben mısırözü kullandım) ve su ilave edip 3 4 dakika çırpıyoruz(ben su yerine 5 kaşık sıkma portakal suyu koydum)ve soguyan puding in üstüne döküyoruz ve fırınlıyoruz. Bu tarifi genelde herkes kelepçeli kalıpta yapıyor ama ben portakal kabuklarında tek kişilik porsiyon halinde yapmayı tercih ettim.


Bu şekilde hem görüntü çok güzel oluyor hem aroması daha güzel oluyor. Bu da benim brownili puding im kesinlikle birde böyle denemenizi tavsiye ediyorum. Afiyet olsun!😍😋💜 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder